Check the line-up

Nimisa Publishing House

Nimisa Publishing House is een coöperatie van ondernemende auteurs die hun krachten bundelen en hun artistieke vrijheid benutten om het publiek te kunnen laten genieten van hun fantastische verhalen. Met o.a. de auteurs: Marieke Frankema, Mark van Dijk, Atalanta Nèhmoura, Joost Uitdehaag, Rik Raven, Wouter van Gorp, Rianne Werring en Willem en Floris van Oostvoorn.

Aanwezig op Castlefest 2022 zijn:

Rik Raven op de zaterdag en zondag. Ze schrijft magisch-realistische thrillers, blogs, gedichten en korte verhalen, die door verscheidene uitgevers in verhalenbundels worden geplaatst en/of vertaald. Ze brengt naast Bron, Recht en Zucht ook haar laatste boek mee: De overlevers.

Atalanta Nèhmoura is alle drie de dagen aanwezig en presenteert haar nieuwste deel Aerélon uit de epische fantasy serie ’De kronieken van Ulriach de Waanzinnige’. Inmiddels al deel 7 uit deze bekende serie. Daarnaast besteedt ze aandacht aan Heksje Wendela, het kinderboek dat gebaseerd is op een verhaaltje van de inmiddels aan het Louis-Bar syndroom overleden Melanie.

Marieke Frankema zal ook drie dagen aanwezig zijn. Zij heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en inmiddels zijn Dansen tot de zon komt en Verblind uitgegeven. Helemaal nieuw is haar Morning Magic Health & Body programma, een speciale coaching voor al die mensen die de jarenlange strijd met de kilo’s zat zijn. Marieke laat de mensen zien hoe je met de juiste mindset je leven kunt veranderen. Zie hiervoor www.morningmagic.live.

Rianne Werring is op zondag aanwezig. Zij doet niet alleen redigeerwerk maar is ook de schrijfster van ‘De Toverfluit’. Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal…

Meer informatie over de schrijvers en de boeken vind je op www.nimisa.nl.

5 August 2022

6 August 2022

7 August 2022

Website

Check this out