Blog

Castlefest 2022 Camping Update

Lieve Castlefest bezoekers,

Zoals jullie weten, hebben we de camping moeten verhuizen naar een nieuwe en kleinere locatie. Hierdoor zijn inmiddels alle plekken al uitverkocht. We hebben de afgelopen maanden hard geprobeerd om met de verschillende betrokken partijen en organisaties in de directe omgeving alternatieven te vinden, om toch meer camping plaatsen te kunnen aanbieden. Helaas is dit niet gelukt en moeten we vast stellen dat voor dit jaar de camping uitverkocht blijft.

We zien dan ook helaas geen andere opties meer voor dit jaar. Voor 2023 zullen we opnieuw kijken met de betreffende partijen naar andere camping mogelijkheden, zodat we voor toekomstige edities hier hopelijk meer slaapplaatsen beschikbaar kunnen stellen. Wel hebben we de mogelijkheid je aan te melden op de camping wachtlijst via

https://shop.paylogic.com/c1e01cf5640d48d89f1bd2f62a8b20ed/

Wanneer iemand afziet van zijn of haar ticket, wordt dat ticket automatisch aan de persoon bovenaan deze wachtlijst aangeboden.

Zie je liever af van je voucher of al gekochte ticket, dan kan dit ook. Stuur ons een mail via info@castlefest.nl en we zorgen dat dit in orde komt.

Bekijk ook