Bekijk de line-up

Aviator Crew

Gluur binnen bij deze Victoriaanse tijdreizigers

Wij zijn de Aviator Crew. Een groepje klassieke tijdreizigers, of een rommelig zooitje ongeregeld? Niemand die het zeker weet, maar ieder geval wel iets van beide! We verwelkomen u graag in ons kampement, waarbij u zelfs even in de persoonlijke tenten mag gluren. 

In de Victoriaanse tijd werden er kleine festivals georganiseerd waarbij mensen mee konden doen aan allerlei vermaak en spelletjes. Iets waar wij graag op terug grijpen, maar dan wel met onze eigen “Aviator-stijl”. Ons ingerichte kampement bevat een variatie aan nieuw en ouderwets vermaak op het gebied van spellen. Wij leggen u met liefde de regels uit. Daag uw gezelschap uit voor een spelletje, en als u verliest, niet getreurd. Tweede ronde, nieuwe kansen! Blijf zo lang spelen als u wilt. Geen tegenstander meegenomen van huis? Ook dat is geen probleem. Ontmoet gewoon nieuwe tegenstanders! Ook wij zelf houden wel van een potje! 

Wie niet wil spelen, maar wel wilt kijken is ook van harte welkom. Ons compleet ingerichte kampement bevat genoeg te zien. Zowel de kostuums, als de spellen, en de curiosa zijn veelal zelfgemaakt of op een bijzondere manier bij elkaar vergaard en wij zijn altijd bereid daar over te vertellen. Zelfs onze slaapvertrekken zijn geen geheim en vrij te bekijken. 

Voor alle Tijdreizigers, groot en klein, zullen wij dagelijks een foto-meeting organiseren. Tijdreizigers en fotografen, kom gezellig langs voor deze groepsfoto. 
Wij doen mee met het Tijdreispaspoort, en bij ons kunt u dan ook uw paspoort laten stempelen. 

Onze Captain met zijn crew heet u allen graag van harte welkom in ons kampement!

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook