Bekijk de line-up

Boekpresentatie: Sophia Drenth - Bloedwetten: Voortbestaan

Dit jaar bereikt dé vampierreeks van Nederland zijn grote finale op Castlefest!

Na meer dan acht jaar schrijven is de cirkel rond.

In 2015 presenteerde Sophia Drenth op Castlefest het eerste deel van Bloedwetten (Vonnis) op zeer bescheiden wijze bij de kraam van haar sieradenbedrijf Gnoom Artful Things. Bij het vierde en afsluitende deel van de reeks (Voortbestaan) pakt ze groots uit met een boekpresentatie op het podium van Castlefest Academy

Raar en onverwacht, zo kun je de boekpresentaties van Sophia het best omschrijven. Tijdens de presentatie van Bloedwetten Verlossing werden de aanwezigen verrast toen diverse personages uit het boek in het publiek verstopt bleken te zitten. Bij de presentatie van 1000 nachten maakte de hoofdpersoon in vier verschillende gedaantes haar opwachting.

Wie weet wat het publiek nu weer boven het hoofd hangt? Zit er weer iemand verstopt of gooit Sophia het deze keer over een andere boeg?

Tipje van de sluier:

Sophia wordt tijdens de boekpresentatie begeleid door de eigenzinnige klankkunstenaars van YslashY. Naast voordracht is er ruimte voor een boekverloting en een Q&A.

Ongetwijfeld blijft het daar niet bij, want Sophia presenteert dit jaar niet één maar twee boeken. Naast Bloedwetten Voortbestaan zet zij ook haar nieuwe jeugdboek De pestmachine in het zonnetje. De pestmachine is het tweede deel uit De bloedstollende avonturen van Vladimir von Rotenbeck, een reeks over een jonge vampier die last krijgt van pukkels en boze darmen als hij bloed drinkt.

Als dat maar gaat lukken, een vampierboek voor volwassenen én een jeugdboek gelijktijdig presenteren ...

Benieuwd geworden? Schuif dan gezellig aan en laat je meevoeren in een wereld waar vampiers en monsters het voor het zeggen hebben.

7 augustus 2022

Castlefest Academy
11.00 - 12.00 uur

Website Sophia

Bekijk ook