Bekijk de line-up

Mila Mar

Bezoek een geluidsuniversum vol oeroude verhalen en surrealistische schoonheid

Mila Mar is universeel fantastisch. Met hun eigen taal, ritmes en orkestrale melancholische performance, creëren ze een onmiskenbaar geluid dat suggereert de Noordelijke IJszee zich in de Orient bevindt. 

Oosterse synthesizer sounds, Afrikaanse djembe's, strijkinstrumenten, drums en de indrukwekkende vier-octaven vocalen van Anke Hachfeld vertellen je oeroude verhalen, bezielend en zonder verstaanbare woorden.

'Harar' is de naam van Mila Mar's nieuwste album, hun zesde in 25 jaar tijd. Het gebruikelijke tijdperk binnen de populaire cultuur is niet van toepassing op deze band, die nooit aan de hedendaagse stijlverwachtingen heeft voldaan, maar een eigen geluidsuniversum heeft gecreëerd. Muziek tussen tijden, tussen talen, tussen werelden. Muziek vol surrealistische schoonheid.

De muziek van Mila Mar wekt een magische en statige fascinatie op. Het beweegt je, begeleid door de terugkerende duistere percussie, van soms minimalistisch en vervolgens weer weelderige arrangementen. Het is op deze arrangementen, waar de bijna bovennatuurlijke vocalen van Anke Hachfeld zich verspreiden als een sluier, om je langzaam mee te nemen naar duizelingwekkende hoogtes.

1 augustus 2020
Forest stage

2 augustus 2020
Village stage

Website

Bekijk ook