Bekijk de line-up

Panels Green Deal Circular Festivals

Castlefest Goes Green

We zijn er trots op te melden dat we ons hebben aangesloten bij de Green Deal Circular Festivals. Dit is een groep festivals die samen streeft naar het organiseren van circulaire evenementen. Ook festivals kunnen zich inzetten voor een betere wereld en onder de vlag van de Green Deal verenigen we onze krachten. We supporten duurzame innovaties voor festivals en delen met elkaar de ontwikkelingen.

Castlefest draagt al jaren de boodschap uit dat we ons willen inzetten voor Moeder Aarde. Samen met de andere evenementen staan we sterk, maar met onze bezoekers staan we nog sterker. We vinden het belangrijk om ook jou, onze bezoeker, hierin te betrekken. Op vrijdag zijn er daarom twee Academy onderdelen waarin we hier graag met elkaar van gedachten wisselen. We zijn benieuwd naar jouw idee├źn over hoe we Castlefest en andere evenementen nog duurzamer kunnen maken, waardoor de impact op de natuur zo klein mogelijk is.

Panel Green Festivals: 13.30 - 14.30 uur

Welke rol heeft de festival en muziek industrie in het inspireren van mensen om je in te zetten voor onze planeet? Enkele gasten uit de muziek- en festival wereld schuiven aan voor het gesprek.

Gasten: Mark van der Stelt (Castlefest), Niklas & Alana (Waldkauz), andere gasten tba.

Q&A Castlefest Goes Green: 15.00 - 16.00 uur

Benieuwd wat Castlefest de afgelopen jaren aan stappen ondernomen heeft om ons evenement zo duurzaam mogelijk te maken? Of welke stappen we nog van plan zijn om te gaan zetten? Onze missie is altijd geweest: verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dat proberen we al jaren en met de Green Deal aan onze zijde tillen we dit naar een hoger niveau. In deze Q&A kun je ons alles vragen over onze groene stappen.

Gasten: tba

5 augustus 2022

Castlefest Academy

Panel Green Festivals
13.30 - 14.30 uur

Q&A Castlefest Goes Green
15.00 - 16.00 uur

Bekijk ook