Bekijk de line-up

Q&A Rapalje

Vraag Rapalje de kilt van het lijf

Rapalje Celtic Folk Music is een naam die al ruim 27 jaar garant staat voor opzwepende folk, gevoelige ballades en gezellige chaos. Van intieme theaterconcerten in Nederland tot grote clubtours in Brazilië en alles er tussenin.

Gekleed in kilt en voorzien van een flinke dosis humor is de band niet meer weg te denken uit de folk scene. Ze spelen zowel traditionals als originele nummers en staan erom bekend dat ze van elk optreden een bijzondere ervaring maken. 

Dit jaar staat Rapalje maar liefst twee dagen op ons festival. Op zaterdag en zondag kun je genieten van hun muziek, waarbij ze ongetwijfeld weer bijzondere verrassingen in petto hebben. Geen enkel optreden is hetzelfde en zeker niet als ze weer thuis zijn op Castlefest.

Bovendien is er op zondag een Q&A met William, Maceàl en David in de Castlefest Academy. Hier kun je de band alle vragen stellen die je hebt. Vraag ze bijvoorbeeld naar hun grootste inspiratiebronnen, wat ze de afgelopen twee jaar gedaan hebben, wat hun favoriete eten is of welke Netflix serie ze het liefste kijken. Iedereen die Rapalje kent weet dat je ze de gekste dingen kunt vragen en ze je altijd een eerlijk antwoord zullen geven.

Misschien heb je geen vraag, maar juist een bijzondere anekdote of herinnering aan Rapalje die je graag aan de heren wil vertellen. Wat doet hun muziek bijvoorbeeld met je? Zijn er bepaalde nummers die je door moeilijke tijden hebben heen geholpen of ben je zelf een bepaald instrument gaan spelen omdat je geïnspireerd raakte na een optreden? Ook dat mag je delen tijdens deze Q&A. Zorg dat je deze gegarandeerd chaotische, maar gezellige, vragensessie niet mist en voeg deze bijzondere ervaring toe aan je Castlefest herinneringen.

We zien je zondag graag tussen 12:30 en 13:30 uur in de Castlefest Academy: be easy and free.

7 augustus 2022

Castlefest Academy
12.30 - 12.30 uur

Bekijk ook