Bekijk de line-up

Reliquiae

Maak je klaar voor een stevige rockpartij!

De band Reliquiae trakteert je op een stevige rockpartij. Hun muziek is een bijzondere mix van het Duitse fenomeen „Mittelalterrock“, of Middeleeuwse rock/metal gecombineerd met allerlei ingrediënten tot een sterk geheel. Doedelzakken, schalmeien, viool, draailier en dergelijke versmelten met zware gitaarriffs en krachtige Duitse zang.

De band werd opgericht in 2009 en is sindsdien blijven evolueren. De muziek werd zwaarder en begon elektrische instrumenten op te nemen, de teksten werden dieper en uitgebreider. Hun opzwepende shows bevatten tegenwoordig zelfs pyrotechnische effecten. Reliquiae heeft een stevige voet aan de grond gekregen in hun genre en heeft gespeeld op grote metalfestivals als de Wacken Open Air en Summer Breeze Open Air. Ze begonnen zelfs Duitsland te verlaten en de krachtige geest van hun muziek naar Zwitserland en Italië te brengen.

a de afgelopen paar jaar stil te hebben gestaan, staat het zevental te popelen om het podium weer te betreden. In 2022 speelden ze voor de vierde keer Wacken Open Air en brachten ze hun “best of”-album Gestrichen uit, uitgevoerd door zanger Bastus, begeleid door een klassiek kwartet. Reliquiae rockt in 2023 op verschillende Europese podia, waaronder bij ons op Castlefest, en streeft ernaar zoveel mogelijk muziekliefhebbende menigten te inspireren.

6 augustus 2023
Forest stage

Website

Bekijk ook