Bekijk de line-up

TVINNA

Het geluid van vrouwelijke geest, ziel en kracht

Ooit waren we naamloos
maar onze harten klopten al als een.

Door de geschiedenis heen hebben vrouwen zich verzameld in groepen van verschillende groottes - in het geheim waar nodig. Ze deelden hun kennis, liefde, eeuwenoude wijsheid en vierden vrouwelijkheid. Binnen hun cirkel zorgden ze voor veilige plek om verhalen en mysteries te delen, om te delen in hechtheid en warmte.

De kracht van vrouwen heeft een hoop te verwerken gehad. Door de eeuwen heen is deze kracht meer en meer naar de achtergrond verdwenen, waardoor vrouwen het moeilijker vinden om hun plek in de wereld te vinden, te begrijpen wat het betekent om vrouw te zijn. 
Eat het betekent om het vrouwzijn te omarmen, om vertrouwen te hebben.

De aarde heeft ons nodig. Nu meer dan ooit. 

TVINNA is ons antwoord. 
Wij brengen het geluid van vrouwelijke geest, ziel en kracht - om anderen te herinneren aan ons eeuwenoude vermogen. Hierdoor zijn we onderdeel van een verandering, samen met vele metgezellen. 

Wij drieën zijn een cirkel, een gemeenschap, een samenkomst.
We hebben de draden geweven die vrouwen eeuwen geleden al begonnen te spinnen.
We hebben ze tot golfvormen verweven - de vorm van muziek.
Door gebruik te maken van de puurheid van de stem en de door muziek gecreëerde sonische wereld, zijn we opgestaan om op te wekken, te genezen en wakker te maken dat wat sluimerend was.

Met onze muziek ontketenen we een vrouwelijke kracht in iedereen - om iedereen die het wil voelen en ontvangen te versterken en troosten, wie het dan ook nodig heeft.

We verstoppen ons niet meer.
We zijn een in het duister. WIJ ZIJN TVINNA.

1 augustus 2020
Forest stage

Website

Bekijk ook