Live

Castlefest 2023

In 2021 en 2022 hebben we gewerkt aan een nieuwe mogelijkheid om Castlefest naar jullie toe te kunnen brengen. We hebben de handen ineengeslagen met verschillende partijen en artiesten om te zorgen dat het Castlefest gevoel tot in jullie huiskamer komt en jullie meetrekt naar onze zo geliefde wereld.

Vrijwel al onze evenementen hebben een connectie met een jaarfeest. Keltfest vond plaats rondom Beltaine, Castlefest baseert zich op Lughnasadh en de Castlefest Winter Editie op het Joelfeest. Het jaarwiel heeft dus een bijzondere verbintenis met Vana Events en om die reden voelt het niet meer dan logisch om dit ook voor onze de live evenementen te doen. Daarom organiseerden we in 2021 virtuele events tijdens Ostara en Litha. Deze lijn zetten we voort tijdens Castlefest in de zomer. Niet iedereen kan of wil dit jaar Castlefest fysiek bezoeken, en dat begrijpen we helemaal. We willen graag dat Castlefest alsnog toegankelijk blijft en hebben met Ostara en Litha in 2021 mooie testcases voor een virtuele omgeving.

Vier Castlefest met ons
Stap vanuit huis in de Castlefest wereld en geniet live mee van het festival. Je kunt virtueel alle shows van alle podia meebeleven. Net die ene toffe band gezien op Forest Stage en nu zin in die andere band die op Village Stage speelt? Geen probleem, je kunt van stream wisselen en zo per podium mee kijken. Vanaf de belangrijkste stream voorzien we je bovendien van alle ins en outs vanaf het festival en nemen we je mee backstage. Zo kun je Castlefest toch meebeleven vanuit je luie stoel.

Tickets zullen beschikbaar zijn via onze ticketpagina.
De pagina voor het live event zal op een later moment gedeeld worden.

We kijken er naar uit met jullie te vieren!

Bekijk de complete livestream hier:

Castlefest Live