Live

Castlefest 2024

We vinden het fantastisch om de wereld van Castlefest met jullie te delen. Eerdere jaren en edities hebben ons laten zien dat zelfs wanneer jullie niet bij ons op het festivalterrein zijn, we de Castlefest sfeer tot in jullie woonkamer kunnen laten komen met onze livestreams.

Castlefest 2024

Tijdens Castlefest 2024, kan iedereen gratis genieten van de Castlefest Live ervaring. Je hebt geen ticket nodig om de complete livestreams van onze Forest Stage, Meadow Stage en Village Stage te zien.

Of je nu op bepaalde momenten niet op Castlefest bent of helemaal niet aanwezig kunt zijn, je hoeft geen band te missen!

Waar kijk je?

Onze livestreams worden gestreamd via YouTube. Je kunt ze bekijken op ons YouTube kanaal.

Wanneer kijk je?

Tijdens het Castlefest weekend, geniet je live van alle bands op onze podia. Alle livestream video’s blijven 24 uur online.

Met onze Castlefest Live livestreams bieden we een gratis service. Onze apparatuur krijgt ieder jaar te maken met de wonderlijke weerstypen die Nederland kent. Hierdoor is er soms kans op technische problemen.
Als je een bepaald optreden zeker niet wil missen, kom dan naar het festival. Haal je tickets in onze ticketshop of via ons resell platform!  

Tot snel, op het terrein of in de chat!

Kijk mee via ons YouTube kanaal!

YouTube