Live

Ostara

Vier met ons mee!

In 2020 hebben we weinig samen kunnen vieren. Het bleef stil op de festival velden. Ook 2021 begon met het afzeggen van ons evenement Keltfest. Daarom vinden wij het tijd voor verandering, tijd voor verbinding, tijd voor samenzijn en samen vieren. Vier met ons mee tijdens onze live evenementen.

Achter de schermen hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe mogelijkheid om Castlefest naar jullie toe te kunnen brengen. We hebben de handen ineengeslagen met verschillende partijen en artiesten om te zorgen dat het Castlefest gevoel tot in jullie huiskamer komt en jullie meetrekt naar onze zo geliefde wereld.

Vrijwel al onze evenementen hebben een connectie met een jaarfeest. Keltfest vond plaats rondom Beltaine, Castlefest baseert zich op Lughnasadh en de Castlefest Winter Editie op het Joelfeest. Het jaarwiel heeft dus een bijzondere verbintenis met Vana Events en om die reden voelt het niet meer dan logisch om dit ook voor onze nieuwe live evenementen te doen.

Vier Ostara met ons
Op 20 maart organiseren we dus ons eerste live evenement: Ostara. We nodigen jullie allemaal uit om met ons mee te vieren. De livestream start om 19.00u, maar je bent vanaf 18.00u welkom in onze pub chat. We hebben bijzondere gasten uitgenodigd en binnenkort maken we steeds meer van het programma bekend.

Toegang tot de livestream kan verkregen worden door vooraf een ticket aan te schaffen. Dat kan via deze link.

Het live event is via deze link te bezoeken.

We zien er naar uit om samen met jullie de Castlefest sfeer in deze donkere tijden te delen. Tot 20 maart!

Vier Ostara met ons mee op
zaterdag 20 maart, 2021
Opent: 18.00 uur
Start: 19.00 uur

live.castlefest.nl