Blog

Castlefest 2021 afgelast

Lieve allemaal,

Het nieuws van de persconferentie van vanavond slaat in als een bom. Tot gistermiddag waren we nog in volle overtuiging en vol passie en enthousiasme bezig met Castlefest 2021. Dit enthousiasme is omgeslagen in verslagenheid en ongeloof en we voelen ons gebroken.

Dat we nu een tweede jaar op rij geen Castlefest mogen organiseren doet ongelofelijk veel pijn. Voor ons, maar ook voor iedereen betrokken: standhouders, acts, leveranciers, cateraars, vrijwilligers en uiteraard jullie als bezoeker. Hoe zeer we jullie ook missen, en hoe moeilijk deze woorden ook zijn: de eerstvolgende editie van Castlefest zal van 4 tot en met 7 augustus 2022 plaatsvinden.

Zoals jullie van ons gewend zijn, stellen we alles in het werk om dit op zo’n goed mogelijke manier op te lossen. We komen uiterlijk eind volgende week met meer informatie over gekochte tickets. Tot dat moment vragen we jullie om ons de tijd te geven om dit allemaal op een rijtje te kunnen zetten en de vragen die jullie ongetwijfeld hebben nog even vast te houden tot we dit hebben uitgezocht.

We missen jullie.

Veel liefs,

Het Vana Events Team

Bekijk ook