Blog

Castlefest 2023 Programmaboekje

Met trots presenteren we het programmaboekje van Castlefest 2023. In het boekje vind je weer het complete programma, de uitgebreide blokkenschema's, de markt en alle cateraars en hun locaties. Zoals je van ons gewend bent bieden we het boekje aan in het Nederlands en Engels.
Je vindt de verschillende versies van het programmaboekje en de plattegrond in deze blog. We hebben een kleurrijke versie om digitaal in te kijken, maar ook weer printvriendelijke versies om zelf te printen. Daarnaast zijn de programmaboekjes ook weer voor 1/2 muntje te kopen bij de infostand.

Verschillende versies van hetzelfde programmaboekje

We vinden het belangrijk om onze voetafdruk als festival zo klein mogelijk te houden. Al jaren delen we samen de gedachtegoed om lief te zijn voor Moeder Aarde. Zo wordt er ieder jaar gekeken waar we vooruitgang kunnen boeken in duurzaamheid en het verminderen van afvalstromen.

Afgelopen jaar hebben we gezien dat het aanbieden van zowel geprinte als digitale boekjes een positief effect had. We hebben weinig boekjes teruggevonden tussen het afval en ook de optie om enkele pagina's thuis te printen werd goed ontvangen. Daarom bieden we ook dit jaar weer verschillende opties: 

Digitaal

Zin om alvast te bladeren? Hier vind je het programmaboekje van 2023 in al zijn kleuren en op groot formaat:

  • Je vindt het Nederlandstalige boekje hier
    Het Engelstalige boekje staat hier

Ben je op het terrein en lees je op je mobiel? Dan kun je het beste voor de versies hieronder gaan. Deze bestanden zijn kleiner, dus laden sneller en je verbruikt minder internet: 

Deze versies kun je ook eenvoudig downloaden en opslaan.

Bij de infostand

Natuurlijk is het programmaboekje ook gewoon te verkrijgen bij de infostand. Hiervoor vragen we 1/2 munt. De opbrengst gebruiken we voor de extra kosten van het printen op gerecycled papier.

Print wat je nodig hebt

Wil je de informatie liever niet op je telefoon lezen, maar heb je maar een deel van de informatie uit het boekje nodig? Dat snappen we ook! Wanneer je Castlefest bijvoorbeeld één dag bezoekt wil je graag het blokkenschema van die dag weten, maar zijn de blokkenschema's van de andere dagen zijn niet relevant.
Daarom hebben we ook een printvriendelijke versies van ons programmaboekje beschikbaar. Deze uitgeklede versies bevatten weinig kleur en afbeeldingen. Zo kun je thuis precies de pagina's printen die je wil hebben zonder dat inkt op gaat aan versieringen.
(En zeg nou zelf: Het is toch ideaal om je eigen blokkenschema in te kleuren?)

Je vindt de printbare Nederlandse versie hier als spreads, en hier als pagina's.

Je vindt de printbare Engelse versie hieren hier als pagina's.


De losse plattegrond

Als laatste is ook de plattegrond weer beschikbaar als losse afbeelding:

  • Klik hier voor de Nederlandse versie
  • Klik hier voor de Engelse versie
  • Klik hier voor de Nederlandse versie met weinig kleur
  • Klik hier voor de Engelse versie met weinig kleur

Het aanbieden van onze programmaboekjes op deze manier is voortgekomen vanuit onze aansluiting bij de Green Deal Circular Festivals. Hierdoor zijn we ons extra bewust van de invloed die wij hebben op onze omgeving en hoe wij onze voetafdruk kunnen verkleinen. Meer over dit initiatief lees je in in onze blog.

Bekijk ook