Bekijk de line-up

BlackPowder

Piraten in zicht!

Ahoy, maten en moedige zielen! Luister goed terwijl de BlackPowder Crew, die sluwe zeemannen die de vloot van de Koning te slim af waren, hun schuilplaats onthullen diep verscholen binnen de mystieke grenzen van Castlefest, een rijk van betovering zoals geen ander!

Binnen deze betoverende omgeving ligt onze toevlucht. Een oase waar de banden van kameraadschap en de opwinding van gedurfde avonturen naadloos samensmelten met de serene schoonheid van onze omgeving. Alle avonturiers worden uitgenodigd om getuige te zijn van het harmonieuze leven van onze diverse bemanning en zich onder te dompelen in de levendige geest van de piraterij!

Temidden van de betovering van het festival hebben we een toevluchtsoord gecreëerd voor jonge boekaniers die snakken naar opwinding. Kleine schavuiten zijn welkom om deel te nemen aan onze vrolijke festiviteiten en speelse streken, waar ze niet alleen zullen genieten van piratenachtige grappen maar ook zullen opgaan in het kleurrijke jargon van de hoge zeeën! Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze zich storten in een ontdekkingsreis vol vreugde en plezier.

Onze aanwezigheid is trouwens meer dan dit. We bieden een glimp van het dagelijkse ritme van onze vreedzame bemanning, waarbij we het vakmanschap en de expertise tonen die ons ondersteunen op onze maritieme odyssee. Maak mee hoe we voor onze schepen zorgen, onze schatten bewaken en deelnemen aan vriendelijke uitdagingen die onze vastberadenheid testen zonder kwaadaardigheid.

Dus, hijs de zeilen en voeg je bij ons op Castlefest, waar rust en avontuur samensmelten om een meeslepend verhaal te weven! Geef je over aan de ruige charme van De BlackPowder Crew en verlies jezelf in de bedwelmende mix van de piraterij. Kom de grootsheid van het leven van een piraat vieren, waar eenheid en vreugde hoogtij vieren.

Moge de gunstige winden je reis leiden, scheepsmakkers! We kijken reikhalzend uit naar je komst in ons piratenverblijf, waar fantasie en het piratenleven samenkomen voor een onvergetelijk avontuur!

2 augustus 2024

3 augustus 2024

4 augustus 2024

Website

Bekijk ook