Bekijk de line-up

Garvin Pouw

Garvin Pouw is het creatieve brein achter de Valtada boekenserie alsmede de complete Valta trilogie. Na zijn succesvolle debuut in 2017 met het veelvuldig genomineerde “Schaduwkoningin” is de stapel gepubliceerde werken van deze auteur uitgebreid tot maar liefst negen romans, acht E-books en zelfs een luisterboek! Op vrijdag, zaterdag en zondag is Garvin te vinden in de stand van Godijn-publishing fantasy om boeken te voorzien van een handtekening en om geïnteresseerden alles uit te leggen over de wondere wereld die Valtada heet! Wil jij je graag onderdompelen in een wereld vol draken, Nimfen, elfjes en demonen? De weergaloze landschappen van Valtada, staan garant voor een overweldigende achtbaan van spanning, avontuur en verwondering! (kijk ook op de website).

“Valtada de kronieken van Azeria”

Een pelgrim, een jaagster, een ontdekkingsreiziger en een stalmeid. Vier levens staan op hun kop wanneer een vreemde kracht hen naar een heilig eiland roept. Niemand weet nog welk pad van het lot ze bewandelen: jagen ze de liefde na, zijn ze op zoek naar de oorsprong van het leven of zijn ze vooral op de vlucht voor die monsterlijke schaduw die hen allen naar het leven staat?

Vanaf Valtada, “de vervloekte roeping” begint een verhaal dat deze personages naar de meest spookachtige of juist paradijselijke hoeken van hun wereld voert. Prachtige reizen, bloedstollende achtervolgingen, romantiek en duistere politieke intriges, de Valtada serie heeft het allemaal.

De Valta trilogie

Is jouw honger naar fantasie nog niet gestild? De boeken “Schaduwkoningin”, “Schimmenstorm” en “Schervengodin”, doen overal het extra schepje bovenop. In het magische oerwoud van de Valta is nagenoeg niets wat het lijkt en zijn werelden in werelden verweven. Intrige, horror en een duizelingwekkend plot wacht je daar tussen berghoge bomen en een verdorven, rottende bodemplaat. Schaduwnimfen, morgers en Leegte-ademers zijn nog maar het topje van de ijsberg in deze gelaagde fantasy wereld die de overtreffende trap vormt van wat Valtada allemaal te bieden heeft.

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook