Bekijk de line-up

Harmony Glen

Folk Extravaganza die zorgt voor een feestje waar de energie van af spat

Harmony Glen is een Nederlandse feelgood-folk band en bestaat al sinds 2005. De muziek heeft haar wortels in Ierse en Schotse folk, maar regelmatig zijn er ook allerlei andere invloeden uit de hele wereld te horen. Harmony Glen heeft een eigenwijs repertoire (met een mix van traditionele en zelfgeschreven songs en tunes) en maakt vooral met een uitbundige aanwezigheid op het podium een feestje waar de energie van af spat!

Sinds 2014 heeft de band veel internationale festivals aangedaan, zoals het Skagen Festival in Denemarken, in Duitsland de MPS, Balver Höhle, Bremen Maritim. Daarnaast ook Triskell in Italië, Tall Ships Festival in USA, Maia Folk Festival op de Azoren, en misschien nog wel het meest spectaculair, de finale van de Fleadh Cheoil (wereldkampioenschappen Ierse traditionele muziek) in Derry, Ierland. Daar was Harmony Glen de eerste Hollandse band ooit die de finale haalde.

Sinds 2005 zijn er 8 albums verschenen, en de zomer van 2020 komt hun nieuwe studioalbum 'Sing me a Song' uit, een samenwerkingsverband tussen Harmony Glen en de vele vrienden die zij door de jaren heen op reis hebben gemaakt. Een show overladen met razende banjolicks en dreunende doedelzak, fantastische kostuums en een overvloed aan zotte vrolijkheid is een garantie voor dansende voeten en een brede grijns.

6 augustus 2021
Meadow stage

7 augustus 2021
Meadow stage

Website

Bekijk ook