Bekijk de line-up

Harmony Glen

Folk Extravaganza die zorgt voor een feestje waar de energie van af spat

Harmony Glen is een van de grootste namen in de Nederlandse Folk scene en is als headliner te vinden op menig festival door heel Europa. Hun energieke optredens, waanzinnige outfits is en vrolijke melodieen weten het publiek te vangen; een combinatie van traditionele folk met pop, rock (en een lekkere ale!). Harmony Glen laat je genieten van muziek waar je geen genoeg van krijgt!

Harmony Glen betrad het podium voor het eerst in 2005 en is er sindsdien niet meer van weg te denken. Met shows door heel Europa en zelfs Amerika, zijn het oprecht artiesten van wereldklasse. Ze waren zelfs de eerste Nederlandse band die het tot in de finale van the Irish Music World Championships heeft geschopt!

Hun 15-jarig jubileum hebben ze niet echt kunnen vieren zoals ze hoopten (dankjewel Covid), maar toch hebben ze dit moment kunnen eren door het uitbrengen van hun nieuwste album: 'Sing Me a Song'. Op het album zijn ook veel vrienden te horen waaronder The Longest Johns, Rapalje, en Ye Banished Privitieers!

Nu gaat de band weer vol verder met hun plan om de wereld te veroveren met hun muziek! En misschien zelfs Mars (als NASA nou eens terug zou bellen) ...

6 augustus 2022
Village stage

7 augustus 2022
Village stage

Website

Bekijk ook