Bekijk de line-up

Mathias Maho

Mathias Maho is een dertigjarige, Vlaamse auteur bij uitgeverij Zilverbron. Zijn favoriete genre voor zowel schrijven als lezen is fantasy, een lekkere manier om even weg te duiken uit de dagelijkse stress en drukte van de realiteit.

Maar naast schrijven heeft hij nog een andere hobby, namelijk het houden van dieren. Hij is een enorme dierenvriend: van vissen en ratjes tot konijnen, honden en paarden. Ze helpen hem, net als lezen en schrijven, om te ontspannen na een drukke dag. Soms met een likje of een poot, andere keren met gesnuffel of een knuffel.

Schrijven is het combineren van invloeden in een verhaal en dat is dus ook wat hij gedaan heeft. Met zijn eerste boek, Ruiters van de Nacht – Relikwieën van het verleden, beland je in een post-apocalyptische wereld vol magie en duisternis. Hierin moeten drie mensen samen met hun paard en Zielsdier de wereld redden van akelige demonen, bezeten door slechte magie. Als kind vond Mathias het altijd leuk om zich voor te stellen hoe dieren zouden praten, als schrijver heeft hij die fantasie dan ook de vrije loop gelaten. Elk dier heeft zijn eigen karakter en dat laat hij graag naar boven komen in zijn verhalen.

Misschien tot op onze stand en laat het Zielsdier in jezelf ontwaken!

Mathias signeert op vrijdag, zaterdag en zondag op de stand van Zilverspoor.

Boeken:
Ruiters van de nacht 1, Relikwieën van het verleden
Ruiters van de nacht 2, Het geheim van Winterplas

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Bekijk ook