Bekijk de line-up

Cocky van Dijk

Cocky van Dijk leeft voor verhalen. Niet alleen is ze de uitgever van Zilverspoor en Zilverbron, ook redigeert ze en schrijft ze. Kortom, ze zit elke dag met haar neus in verhalen.

Het nieuwste boek, de verhalenbundel Hersenschimmen neemt ze natuurlijk mee. En daar vertelt ze graag over. Het is een verzameling van allerlei verhalen die ze in de loop van de jaren geschreven heeft. De thema’s die door de bundel heen lopen zijn: verandering, bevrijding, 1001-nachten, en vooral humor.

Natuurlijk is Het doodschap deel 1, Schaduwkrijger, er ook. Hiermee heeft Cocky een nieuwe serie opgestart. Het idee voor Het doodschap is ontstaan na een spelfout. Het woord is blijven hangen en spon zich uit tot een magische wereld waar Schaduwkrijgers in een broederschap over de dood heersen, over Zilveren Lopers die proberen verloren zielen te helpen. Maar vooral ook over Ranah, Rorrick en Si’denn die alle drie hun plek in de wereld proberen te vinden, terwijl hun leven flink op zijn kop gezet wordt. Ze hebben niets met elkaar te maken, tot hun levensdraden zich met elkaar verstrengelen met alle gevolgen van dien…

Cocky signeert op vrijdag, zaterdag en zondag op de stand van Zilverspoor.

Boeken:
Drakenzieler 1, Spiegelgeest
Drakenzieler 2, Sluimergeest
Drakenzieler 3, Schemergeest
Drakenijs 1, Kristallen hart
Drakenijs 2, Kristallen ziel
Schemerzone
Het Doodschap 1, De schaduwkrijger
Hersenschimmen

Cocky signeert op vrijdag, zaterdag en zondag in de stand van Zilverspoor en verzorgt ook een paar workshops in de Castlefest Academy.

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook