Bekijk de line-up

Daridel

Mysterieuze, vergeten geluiden en oude instrumenten leiden de weg

De Paganfolk band Daridel neemt je mee op een reis door de eeuwen van licht en duisternis van het heidense Europa. Oude instrumenten en tribale muziek vermengen zich met middeleeuwse klanken en zoete melodieën.

Verschillende instrumenten komen samen om nieuwe geluiden te creëren. Fluiten en harpen zingen het lied van feeën en elfen. Krachtige doedelzakken spelen naast de spookachtige draailier. Enorme trommels laten de geesten dansen. Botten rammelen, hout schraapt en hoorns schallen in een razernij van natuurlijke geluiden. Een reis door mysterieuze, vergeten geluiden en oude instrumenten. Een reis door de eeuwen van duisternis en licht van een heidens Europa. Het is een oneindige cyclus van dood en wedergeboorte, van zoete melodieën en agressieve hymnen die samenkomen in een macaber levenslied.

De band uit Noord-Italië werd gevormd aan het einde van 2018 en is bijeengebracht door hun passie voor volksmuziek en de tradities van het oude Europa. Ze hebben meer dan 300 shows gespeeld in Italië, Europa, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

4 augustus 2024
Meadow stage

Website

Bekijk ook