Bekijk de line-up

Everts Fruitbar

Bij Everts Partycatering geniet je van verse fruitproducten

Op Castlefest kan je de hele dag genieten van verse fruitproducten. Bij Forest Stage kan je in onze verkoopstand zelf je fruitsalade opscheppen met maar liefst 8 soorten fruit. Het fruit wordt de hele dag door voor je neus gesneden. Ook draait hier de hele dag de fruitpers voor vers sinaasappelsap. Dit kan je puur drinken voor een kleine prijs, maar misschien nog wel lekkerder is de smoothie waarin nog meer fruit verwerkt wordt. Met gelijke delen aan verse appel, sinaasappelsap, Hollandse aardbeien en banaan is de Castlefest-smoothie om te smullen.

Maar het terrein van Castlefest is groot, daarom kun je ons ook vinden bij Woodland Village. Hier verkopen we vers sinaasappelsap, smoothie en gemengde fruitsalade. Uiteraard wordt hier het sap, smoothie en fruitsalade ook de hele dag vers gemaakt. Het wordt flink koud gezet om een dorstlessend vitaminebommetje te zijn voor jou.

Menu

Hieronder vind je een opsomming van al het lekkers dat deze cateraar biedt. Waar mogelijk is ook extra informatie toegevoegd over de ingrediënten en allergenen. Twijfel je? Vraag het ter plekke even na bij de kraam.
Wees in het geval van allergieën voorzichtig. Kruisbesmetting kan niet helemaal uitgesloten worden.

  • Fruitsalade (veganistisch, glutenvrij)
    Allergenen: -
  • Vers geperst sinaasappelsap (veganistisch, glutenvrij)
    Allergenen: -
  • Smoothie appel-aardbei-banaan-sinaasappel (veganistisch, glutenvrij)
    Allergenen: aardbei

1 augustus 2024

2 augustus 2024

3 augustus 2024

4 augustus 2024

Bekijk ook