Bekijk de line-up

Lifestyle Plein

Het Lifestyle Plein is er om echt eens lekker te ontspannen of aan de slag te gaan met je outfit. Een momentje van rust tijdens de drukte van het festival. Hier heb je tijd voor jezelf. Neem het ervan!

Hats 'n Dreads

Zin in een compleet nieuwe haarstijl? Of op zoek naar de perfecte aanvulling bij je kostuum?  Kom bij Hats 'n Dreads langs voor deskundig advies en een keuze uit woldreads in alle kleuren en maten.

Onze dreads zijn gemaakt van 100% wol, een geweldig natuurlijk materiaal dat mooi bij je eigen haar past. Ze worden in je haar gevlochten, dus wanneer je weer wat anders wil vlecht je ze er zelf gemakkelijk weer uit. Een hoofd vol dreads of een paar als accent, het bepaalt jouw stijl: wild en vrij, viking, dark romance of happy-go-lucky kleurrijk.
Je kan ze gewoon meewassen met je eigen haar dus laat je niet limiteren, zwemmen, skydiven en headbangen - alles is leuker mèt dreads!

Je kan ook bij ons terecht om je haar (met of zonder dreads) in te laten vlechten. Van viking breads tot een romantische updo. Bekijk onze uitgebreide kralen collectie voor de finishing touch.

Hennali

Henna is een rode kleurstof die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam te versieren en haren te kleuren. Het komt van het fijngemalen blad van de hennastruik. Henna versieringen worden gemaakt om verschillende momenten in het leven van de vrouw te vieren, als verjaardagen, trouwen, zwangerschap of als zegening voor geluk en voorspoed.

Ongeacht culturele achtergrond, de betoverende henna versieringen worden altijd mooi gevonden en zijn een ode aan het lichaam. Iedereen is het waard versierd te worden met mooie vormen en te genieten van de prachtige patronen en intense rode kleur. Het fijne hierbij is dat een versiering ook weer vervaagt, zodat er ruimte blijft voor vernieuwing.

Wil jij ook kennismaken met henna en ontdekken welke betekenis het voor jou kan hebben?

Laat je versieren bij Hennali!

Rumah Senang

Massagepraktijk Rumah Senang is een oude bekende op Castlefest, al vanaf de eerste keer dat er een Lifestyle Plein op Castlefest was. Je kunt bij ons terecht voor massage, Reiki, polariteitsreeks, stoelmassage, shiatsu, voetbehandeling, moxa, acupunctuur, pols-tong diagnose en nog veel meer. Altijd vol aandacht, rust en in contact met jou.

Je kunt bij ons komen met klachten, of gewoon omdat het heerlijk is om van een heerlijke massage of andere behandeling te genieten. In overleg met jou kijken we wat voor jou op dit moment het beste voelt qua behandeling. We spreken van te voren af hoelang je tijd wilt maken voor de behandeling. Kom en ervaar de oase van rust die volgens velen in onze massage-pagode aanwezig is. Voel je welkom met alles wat je mee brengt.

Nog nooit geweest? Kom even om het hoekje kijken of het iets voor je is. En ben je al wel vaker geweest? Dan zien we je graag weer dit jaar! Kun je niet wachten tot Castlefest? Kijk dan op onze (vernieuwde) website om te kijken of een afspraak vóór Castlefest past voor je.

Creatures of Colour

Creatures of Colour is de naam waaronder de creatieve artiesten Yvonne Zonnenberg ( YC-art) en Elke Klaassen-Overdevest (Houtspelmaatwerk) samen te vinden zijn op Castlefest. Zij worden ondersteund door een aantal gastartiesten.

De plek waar fantastische creaties tot leven komen.

Professionele Face& Bodypaint, Special FX en tijdelijke tattoos speciaal voor jou door 2 topartiesten Yvonne Zonnenberg en Elke Klaassen-Overdevest met hun team.

Dus mis je nog wat fantasy of heb je al een geweldig kostuum en wil je graag nog een complimenterende facepaint of materiaal…. wij zijn er voor je

Aanbod in de stand:

* Face & Bodypainting – kleine prachtige details, gruwelijk of zelfs hele bodypaints op verzoek.
* Special FX - grimeren - wonden- prosthetics.
* Tijdelijke tattoos met speciale inkt of glitters.
* Verkoop van: Prosthetics, Face&Bodypaint, Penselen, lijm, zeep&removers, lenzen&vloeistof, bloed, glitters, tanden, Wimpers, Special FX products, Hairfeathers.
* Klanten kunnen contant of met pin betalen.

4 augustus 2022

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Bekijk ook