Bekijk de line-up

Patty van Delft

Patty van Delft is de auteur van de Nederlandstalige Drägan Duma trilogie, waarvan het eerste deel is bekroond met de derde plaats in de Hebban Fantasy Awards.

De boeken, Zij Die Hoort, Bondgenoten & Verraders en Het Zwarte Kristal, zijn uitgebracht onder het vaandel van Celtica Publishing en vertellen het verhaal van Jill, een zestienjarig meisje dat na haar roerige jeugd op de parallelle planeet Drägan Duma terechtkomt waar de mensen een verbond zijn aangegaan met de draken. Een magisch en meeslepend verhaal vol emoties!

In 2019 verscheen Drägan Duma – Een Onbreekbare Band, een standalone die zich 330 jaar voor de trilogie afspeelt en het eerste verbond tussen mens en draak beschrijft. Het is een verhaal over moeilijke keuzes, angst voor het onbekende, diepe banden aangaan en een wanhopige strijd om te overleven.

Speciaal voor de die-hard fans verscheen eind juni 2020 een verhalenbundel met de titel Drägan Duma – De Vergeten Verhalen. Deze gelimiteerde oplage (300 stuks) is alleen te koop via de schrijfster zelf en via Celtica Publishing. Elk boek krijgt een uniek nummer en wordt gesigneerd door de schrijfster.

In juli 2020 bracht Celtica Publishing het eerste boek in een nieuwe trilogie van Patty uit: Terras Altas, 1 – Puur Wit. Geen draken, dit keer, maar steampunk fantasy. In maart 2022 is het vervolg Inktzwart gepubliceerd en vele lezers genieten inmiddels van het avontuur van Lily en River.

De boeken van Patty zijn geschikt voor lezers vanaf een jaar of vijftien, maar kunnen ook volwassen fantasyliefhebbers zeker bekoren.

Tevens heeft Patty twee Engelstalige gedichtenbundels gepubliceerd: My Wings en My Whisperings.

De collecties bestaan uit duistere poëzie over eerlijke en rauwe emoties waar licht en hoop soms doorheen schemert.

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook