Bekijk de line-up

Pyrolysis

Stormachtige liederen met snelle melodieën en strijdlustige vocalen vol van hoop

Pyrolysis nodigt je uit om één avond, één kort moment, alle chaos die je ergens in jezelf verstopt hebt er uit te laten, en te dansen alsof je leven er van af hangt. Hun stormachtige liederen met snelle melodieën en strijdlustige vocalen vol van hoop steken je een roodgloeiend hart onder je riem.

Vurig en niet te stoppen dendert de Pyrolysis-trein verder totdat de wereld een waas wordt en de muziek je overmeestert. Hun zelfgeschreven liederen met akoestische instrumenten staan als een huisje en zijn opzwepend, maar ook knus. Ja, af en toe is er een natuurlijk ook een ballade te midden van de storm, maar uiteindelijk laat Pyrolysis je dansen en dwaas doen.

Al bijna tien jaar geleden is Pyrolysis begonnen met hun eerste stappen in de folk. Oorspronkelijk was het een punk band, en hoewel de leden nu akoestische instrumenten hebben opgepakt, is de rock 'n roll spirit nog niet verdwenen. Keltische-geïnspireerde liederen worden gespeeld met een energie en intensiteit die niet onder doen voor een voltallige rockband. Hun laatste album “Daylight is Fading” gaat over innerlijke stormen, maar ook over hoe je deze kan overwinnen. Vooral dat overwinnen, het positieve, wil Pyrolysis heel graag met zijn publiek delen.

Nog een laatste tip: Pyrolysis is het best te ervaren met je blote voeten in het gras of in de modder!

6 augustus 2022
Meadow stage

7 augustus 2022
Village stage

Website

Bekijk ook