Bekijk de line-up

Pyrolysis

Met stormachtige liederen en strijdlustige vocalen dansen alsof je leven er vanaf hangt

Pyrolysis nodigt je uit om één avond, één kort moment, alle chaos die je ergens in jezelf verstopt hebt er uit te laten, en te dansen alsof je leven er van af hangt. Hun stormachtige liederen met snelle melodieën en strijdlustige vocalen vol van hoop steken je bijna letterlijk een hart onder je riem.

Vurig en onstuitbaar dendert de Pyrolysis-trein verder totdat de wereld een waas wordt en de muziek je overmeestert. Hun eigen liederen met akoestische instrumenten staan als een huisje en zijn opzwepend, maar ook knus. Ja, af en toe is er een natuurlijk ook een ballade te midden van de storm, maar uiteindelijk laat Pyrolysis je dansen en dwaas doen.

Acht jaar geleden is Pyrolysis begonnen met hun eerste stappen in de folk. Oorspronkelijk was het een punk band, en hoewel de leden nu akoestische instrumenten hebben opgepakt, is de rock 'n roll spirit nog niet verdwenen. Keltische-geïnspireerde liederen worden gespeeld met een energie en intensiteit die niet onder doen voor een voltallige rockband. Hun laatste album “Daylight is Fading” gaat over innerlijke stormen, maar ook over hoe je deze kan overwinnen. Vooral dat overwinnen, het positieve, wil Pyrolysis heel graag met zijn publiek delen.

Nog een laatste gratis pro-tip: Pyrolysis is het best te ervaren met je bloten voeten in de modder!

31 juli 2020
Village stage

2 augustus 2020
Meadow stage

Website

Bekijk ook