Bekijk de line-up

Steamnation

Steamnation verwelkomt u!

We vervoeren u en/of uw goederen (meestal van de legale variëteit) van punt A naar punt B, zonder veel vragen te stellen. Daarbij gebruik makend van ons machtige luchtschip: de BSS Phoenix. De crew is neergestreken op het terrein en heeft hun steampunk kampement opgezet. Neem een kijkje in het dagelijks leven van deze steampunks: in het volledig ingerichte tentenkamp kan je terecht voor een praatje of een foto met de crew.

Steamnation brengt Steampunk op haar eigen manier. We doen niet aan tijdreizen maar leven gewoon in een alternatief heden dat ergens in de victoriaanse periode afgesplitst is van de huidige realiteit. Laten we het houden op: Living History maar dan in een Steampunk setting.

Maak kennis met onze groep steampunk-karakters en ontdek hun persoonlijke verhalen. Drink een glas met Captain Owen Glenwell en Absinthologist James Von Kaufmann, neem een steamfie met Chronicler Nathaniel Lee Hetfield of ga op de thee bij Lady Elizabeth Brasbridge. Speel een potje Game of Graces met Lady Alexandrina en Professor Amelia Rhineford, bekijk de proeven van Professor Mina Goldwing, ruik de heerlijke maaltijden van de kok Mr. Brown of koop een wondermiddel bij Mr. McDabble.

Maar er valt nog heel wat meer te beleven! Er zijn thee-duels, victoriaanse spelletjes, demonstraties, spontane ingevingen, … maar je kan ook gewoon komen kijken hoe de crew kookt, eet, drinkt en muziek maakt.
Veel van de crewleden maken zelf hun uitrusting: kledij, accessoires, werktuigen en machines, … en geven je met plezier een woordje uitleg over hun creaties of bezigheden; misschien kan je ze zelfs aan het werk zien!
’s Avonds aan het kampvuur komen de sterkere brouwsels boven, worden de sterkste verhalen verteld en de luidste liederen gezongen (er wordt soms zelfs gedanst!). Het steampunk kampement van Steamnation: altijd sfeer en plezier gegarandeerd.

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook