Bekijk de line-up

The Sidh

Een indrukwekkende uitbarsting van dansbare muziek

The SIDH is simpel gezegd een groep van vier jongens die houden van Electronic Music, doedelzakken, Metal en Video Games. Wat gebeurt er als je al deze dingen samenvoegt? BAGSTEP BEGINS!

Met hun Electro en Keltische muziek brengt de band een enorme energie vanuit het podium, gemaakt met Dubstep ritmes en doedelzak, EDM ritmes en fluiten. Ontstaan in 2010 hebben ze inmiddels hun sporen verdiend en worden ze beschouwd als een van de belangrijkste namen in het genre.

En nu is hun onmiskenbare geluid terug: na 'Follow The Flow', 'Nitro' en 'Another Way To Fly', komt The SIDH met 'NIGREDO'. Een album dat ze omschrijven als "een reis naar de diepste schaduwen, op zoek naar het felste licht."

De moderne Keltische muziek van The SIDH wordt omschreven als uniek en terecht. Deze vier muzikanten zijn altijd op zoek naar nieuwe idee├źn en muzikale arrangementen, zonder hun roots te vergeten. Het resultaat? Een combinatie van elektronisch Keltische muziek, dubstep, EDM ritmes en doedelzak. Met hun vurige, zuidelijke temperament brengen ze iedereen aan het dansen.

Dans mee tijdens Castlefest 2022!

5 augustus 2022
Forest stage

Website

Bekijk ook