Bekijk de line-up

De Vrybuyter

Maaltijden vanaf het houtvuur

Vanuit een grote liefde voor het koken op houtvuur in de buitenlucht is De Vrybuyter gestart als cateraar. Vuur en hout staan centraal in alle gerechten die ze maken op hun smoker, grill, of direct in de kolen. Ze werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten en veel aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn.

Op Castlefest hebben ze een drietal gerechten geselecteerd uit hun arsenaal om jullie honger mee te stillen:

  • Overheerlijke vleesspiezen (175gr!) grillen en aflakken met onze huisgemaakte honing-BBQ saus. Hun spiezen worden geleverd door de Dykhoeve in Herwen, een kleinschalige boerderij waar de dieren buiten vrij rondlopen.
  • Ook zullen ze broodjes pulled chicken serveren. Een lekker knapperig broodje met een huisgemaakte frisse salade, pulled chicken en een spicy mangosaus.
  • En last but not least, maiskolven van de barbecue! Een heerlijk tussendoortje of bijgerecht. Door de bbq krijgen ze een rokerig smaakje, wat boter erop (vegan boter is ook een optie) , een snufje zout en smullen maar!

Menu

Hieronder vind je een opsomming van al het lekkers dat deze cateraar biedt. Waar mogelijk is ook extra informatie toegevoegd over de ingrediënten en allergenen. Twijfel je? Vraag het ter plekke even na bij de kraam.
Wees in het geval van allergieën voorzichtig. Kruisbesmetting kan niet helemaal uitgesloten worden.

  • Vleesspies (glutenvrij)
    Allergenen: plantaardig soja-eiwit, mosterd, sulfiet
  • Broodje pulled chicken
    Allergenen: selderij, melk, lactose, gluten, soja, mosterd, ei, noten, aardnoten
  • Maïskolf met boter (glutenvrij)
    Allergenen: lactose (in de boter)
  • Maïskolf met vegan boter (veganistisch, glutenvrij)
    Allergenen: -

1 augustus 2025

2 augustus 2025

3 augustus 2025

Bekijk ook