Reis

Met de auto

Carpool gezellig naar locatie

Parkeerkaarten

Om gebruik te kunnen maken van ons parkeerterrein, dien je vooraf een geldig parkeerticket aan te schaffen. Je doet dit via onze ticketpagina.

Je kunt hierbij kiezen tussen een parkeerticket die gedurende het hele festival geldig is of een dagkaart. De parkeerkaarten zijn specifiek voor de dag die er op staat.

Let op! Het zal niet mogelijk zijn om ter plekke een parkeerkaart aan te schaffen.

Route

Kijk op www.vananaarbeter.nl of teletekst voor de actuele wegwerkzaamheden. Plan je reis op www.anwb.nl. Vertrouw niet op een tomtom tot aan de deur: tot Lisse gaat het goed, maar volg vanaf daar de borden Keukenhof.

Vanaf de A4 (Amsterdam, Rotterdam)

Neem afslag Nieuw Vennep/Hillegom/Lisse en volg de N207 in diezelfde richting. Aan het eind van de N207 slaat u linksaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de A44 (Den Haag, Leiden)

Neem afslag Sassenheim/Lisse/Noordwijkerhout. Ga in Sassenheim bij de tweede rotonde rechtsaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de N206 (Katwijk, Noordwijk, Vogelenzang)

Neem afslag Lisse en houd Lisse aan. Neem bij de rotonde de afslag links naar de N208 / Westerlijke Randweg, richting Hillegom. Neem vervolgens afslag Keukenhof.

Ons adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Vergeet je parkeerticket niet!

Tickets

Proef de sfeer

Ontdek Castlefest door de jaren heen

Bekijk de gallerij