Reis

Met de auto

Carpool gezellig naar locatie

Parkeerkaarten

Om gebruik te kunnen maken van ons parkeerterrein, dien je vooraf een geldig parkeerticket aan te schaffen. Je doet dit via onze ticketpagina.

Je kunt hierbij kiezen tussen een parkeerticket die gedurende het hele festival geldig is of een dagkaart. De parkeerkaarten zijn specifiek voor de dag die er op staat. Met een parkeerticket voor alle dagen kun je onbeperkt op en af rijden. Met de parkeerkaart voor één dag kun je eenmalig de parkeerplaats oprijden.

Let op! Het zal niet mogelijk zijn om ter plekke een parkeerkaart aan te schaffen.

Update: De parkeerkaarten voor vrijdag, zaterdag, zondag en de parkeerkaarten voor 4 dagen zijn uitverkocht.
Je kunt gebruik maken van de P+R locaties en pendelbus (hieronder uitgelegd) of kijken of er tickets aangeboden worden via ons doorverkoop platform. Meer over het platform en het veilig doorverkopen van tickets vind je hier.

Route

Kijk op www.vananaarbeter.nl of teletekst voor de actuele wegwerkzaamheden. Plan je reis op www.anwb.nl. Vertrouw niet op een tomtom tot aan de deur: tot Lisse gaat het goed, maar volg vanaf daar de borden Keukenhof.

Vanaf de A4 (Amsterdam, Rotterdam)

Neem afslag Nieuw Vennep/Hillegom/Lisse en volg de N207 in diezelfde richting. Aan het eind van de N207 slaat u linksaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de A44 (Den Haag, Leiden)

Neem afslag Sassenheim/Lisse/Noordwijkerhout. Ga in Sassenheim bij de tweede rotonde rechtsaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de N206 (Katwijk, Noordwijk, Vogelenzang)

Neem afslag Lisse en houd Lisse aan. Neem bij de rotonde de afslag links naar de N208 / Westerlijke Randweg, richting Hillegom. Neem vervolgens afslag Keukenhof.

Kiss & Ride

Word je met de auto gebracht? Dan kun je gebruik maken van de Kiss&Ride op onze parkeerplaats. Deze bevindt zich vooraan op de parkeerplaats. 
Volg hiervoor de gele verkeersborden langs de weg met 'Kiss & Ride'. 

P+R locaties

Je kunt ook met de auto naar een van de gratis P+R locaties in de buurt rijden. Vanaf hier kun je met de pendelbus naar het Castlefest-terrein. Pendelbustickets zijn te koop in onze ticketshop.

De P+R locaties zijn:

Pendelroute 1: Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep vind je twee P+R locaties. Beide worden meegenomen in deze route.

  • Het adres voor P+R locatie Nieuw-Vennep Station is: Venneperweg 301, Nieuw-Vennep De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Nieuw-Vennep Station.
  • Het adres voor P+R locatie Getsewoud Zuid (Nieuw-Vennep) is:
    Getsewoudweg, Nieuw-Vennep De pendelbus stopt bij bushalte Nieuw-Vennep, P+R Getsewoud Zuid.

Let op: parkeren op P+R Nieuw-Vennep is de eerste 24 uur gratis. Daarna betaal je per uur. Kom je bij ons overnachten? Parkeer dan je auto op een van de andere P+R's. Vergeet niet je auto aan te melden bij de parkeerautomaat of via een parkeerapp. Dit is ook van belang wanneer je voor minder dan 24 uur parkeert.

Pendelbus voor mensen met een beperking: Ook de pendelbus voor mensen met een beperking vertrekt vanaf bushalte Nieuw-Vennep Station. Deze bus heeft een lage instap en is geschikt voor rolstoelen en scootmobiels. In geval van drukte kunnen ook anderen van deze bus gebruik maken, maar de beoogde doelgroep heeft altijd voorrang bij het gebruik van deze bus.

Pendelroute 2: Sassenheim

  • Het adres voor P+R locatie Sassenheim A44 is: Stationsplein, Warmond De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Sassenheim, Station.

Pendelroute 3: Voorhout

  • Het adres voor P+R locatie Voorhout is: De Gaasbak, Voorhout De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Voorhout. Deze zit bij de ingang van de P+R, aan de Gaasbak.

Meer informatie over de pendelbussen en wanneer ze rijden vind je op onze pagina over Openbaar vervoer.

Ons adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Vergeet je parkeerticket niet!

Tickets

Proef de sfeer

Ontdek Castlefest door de jaren heen

Bekijk de gallerij