Reis

Met de auto

Carpool gezellig naar locatie

Parkeerkaarten

Om gebruik te kunnen maken van ons parkeerterrein met je auto of motor, dien je vooraf een geldig parkeerticket aan te schaffen. Je doet dit via onze ticketpagina.

Je kunt hierbij kiezen tussen een parkeerticket die gedurende het hele festival geldig is of een dagkaart. De parkeerkaarten zijn specifiek voor de dag die er op staat. Met een parkeerticket voor alle dagen kun je onbeperkt op en af rijden. Met de parkeerkaart voor één dag kun je eenmalig de parkeerplaats oprijden.

Let op! Het zal niet mogelijk zijn om ter plekke een parkeerkaart aan te schaffen.

Op dit moment zijn de parkeertickets voor vrijdag, zaterdag en zondag en het combi parkeerticket voor alle dagen uitverkocht. Via ons Resale platform kunnen mensen die Castlefest niet meer kunnen bezoeken op een veilige manier hun tickets doorverkopen. Je kunt een notificatie instellen voor het gewenste uitverkochte ticket. Je ontvangt dat een e-mail zodra iemand zijn of haar ticket te koop aanbiedt.

Route

Kijk op www.vananaarbeter.nl of teletekst voor de actuele wegwerkzaamheden. Plan je reis op www.anwb.nl. Vertrouw niet op een tomtom tot aan de deur: tot Lisse gaat het goed, maar volg vanaf daar de borden Keukenhof.

Vanaf de A4 (Amsterdam, Rotterdam)

Neem afslag Nieuw Vennep/Hillegom/Lisse en volg de N207 in diezelfde richting. Aan het eind van de N207 slaat u linksaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de A44 (Den Haag, Leiden)

Neem afslag Sassenheim/Lisse/Noordwijkerhout. Ga in Sassenheim bij de tweede rotonde rechtsaf richting Lisse (N208 / Westerlijke Randweg). Neem afslag Keukenhof.

Vanaf de N206 (Katwijk, Noordwijk, Vogelenzang)

Neem afslag Lisse en houd Lisse aan. Neem bij de rotonde de afslag links naar de N208 / Westerlijke Randweg, richting Hillegom. Neem vervolgens afslag Keukenhof.

P+R locaties

Je kunt ook met de auto naar een van de gratis P+R locaties in de buurt rijden. Vanaf hier kun je met de pendelbus naar het Castlefest-terrein. Pendelbustickets zijn te koop in onze ticketshop.

De P+R locaties zijn:

Pendelroute 1: Nieuw-Vennep

Het adres voor P+R locatie Nieuw-Vennep Station is: Venneperweg 301, Nieuw-Vennep
De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Nieuw-Vennep Station.

Let op: parkeren is de eerste 24 uur gratis bij P+R Nieuw-Vennep. Na 24 uur betaal je per uur. Bent u een campinggast? Parkeer dan bij een van de andere P+R's. Vergeet niet een parkeerkaartje te halen bij de parkeerautomaat of gebruik een parkeerapp om je vergunning te registreren. Dit is ook nodig als je maar één dag parkeert.

Let op 2: Deze pendelroute rijdt van vrijdag t/m zondag. Op donderdag en maandag kun je geen gebruik maken van deze route.

Pendelbus voor mensen met een beperking: Ook de pendelbus voor mensen met een beperking vertrekt vanaf bushalte Nieuw-Vennep Station. Deze bus heeft een lage instap en is geschikt voor rolstoelen en scootmobiels. In geval van drukte kunnen ook anderen van deze bus gebruik maken, maar de beoogde doelgroep heeft altijd voorrang bij het gebruik van deze bus.

Pendelroute 2: Sassenheim

  • Het adres voor P+R locatie Sassenheim A44 is: Stationsplein, Warmond
    De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Sassenheim, Station.

Pendelroute 3: Voorhout

  • Het adres voor P+R locatie Voorhout is: De Gaasbak, Voorhout
    De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Voorhout. Deze zit bij de ingang van de P+R, aan de Gaasbak.

Kiss & Ride

Word je met de auto gebracht? Dan kun je gebruik maken van de Kiss&Ride op onze parkeerplaats. Deze bevindt zich vooraan op de parkeerplaats. 
Volg hiervoor de gele verkeersborden langs de weg met 'Kiss & Ride'. 

Ons adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Vergeet je parkeerticket niet!

Tickets

Proef de sfeer

Ontdek Castlefest door de jaren heen

Bekijk de gallerij