Reis

Openbaar vervoer

Trein, bus en de benenwagen

De beste manier van reizen is natuurlijk met het openbaar vervoer! Je ontmoet nieuwe mensen, staat niet met je auto in de file voor de parkeerplaats en het is beter voor het milieu. Wij raden jullie aan om met het openbaar vervoer te komen.

We hebben voor jullie uitgezocht hoe je het makkelijkst op het terrein kan komen, veel plezier met je reis en tot op Castlefest!

Met de trein

Om met de trein naar Castlefest te komen reis je naar een van de NS-stations in de buurt. Vanaf hier kun je gebruik maken van de pendelbus om naar het Castlefest terrein te komen. De stations die tijdens Castlefest 2024 worden gebruikt zijn:

  • Station Nieuw-Vennep
  • Station Sassenheim
  • Station Voorhout

Mogelijk hebben de vervoerders werkzaamheden gepland op de spoorwegen richting de evenementenlocatie. Plan je reis naar de NS-stations vlak voor vertrek op www.ns.nl.

Let op! Station Hillegom en P+R Getsewoud Zuid worden dit jaar dus NIET gebruikt.

Met de pendelbus

Tijdens Castlefest 2024 kun je gebruik maken van de pendelbus. Vanaf een aantal treinstations in de buurt kun je met de pendelbus naar het Castlefest-terrein reizen. De pendelbussen vertrekken vanaf de bushaltes van P+R locaties naast de stations.

Pendelbustickets zijn te koop in onze ticketshop. Een pendelbusticket is geldig voor heen- en terugreis voor één persoon.

Pendelroute 1: Nieuw-Vennep

Vanaf station Nieuw-Vennep De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Nieuw-Vennep Station.

Pendelbus voor mensen met een beperking
Ook de pendelbus voor mensen met een beperking vertrekt vanaf Nieuw-Vennep. Deze bus heeft een lage instap en is geschikt voor rolstoelen en scootmobiels. In geval van drukte kunnen ook anderen van deze bus gebruik maken, maar de beoogde doelgroep heeft altijd voorrang bij het gebruik van deze bus.

Pendelroute 2: Sassenheim

  • Vanaf station Sassenheim De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Sassenheim, Station.

Pendelroute 3: Voorhout

  • Vanaf station Voorhout De pendelbushalte bevindt zich bij bushalte Voorhout. Verlaat het station aan de zijde van spoor 1 en sla linksaf over de parkeerplaats. De bushalte bevindt zich bij de ingang van de P+R, aan de Gaasbak.

Let op! Station Hillegom wordt dit jaar dus NIET gebruikt.

Pendelbustijden

De pendelbus rijdt tijdens de festivaldagen de hele dag door tot na sluiting van het festival.

Meer details volgen later.

Ons adres

Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse
Holland

Plan je reis naar Castlefest via www.9292.nl of www.ns.nl.

Vergeet je pendelbusticket niet:

Tickets

Proef de sfeer

Ontdek Castlefest door de jaren heen

Bekijk de gallerij