Blog

Alles over Castlefest 2022

Castlefest staat bijna voor de deur, tijd voor een overzicht van alles wat je wil weten voor aankomende editie.

Hou je tickets bij de hand

Zorg dat je je 2022 tickets bij de hand hebt: uitgeprint of op je mobiele telefoon. Heb je nog een voucher uit 2021? Zet deze dan nog voor het evenement om naar een ticket voor 2022 of vraag een refund aan. Een voucher geeft zelf geen toegang tot Castlefest 2022.

De kassa’s blijven dit jaar dicht. Je kunt dus geen tickets aan de deur kopen. Nog geen parkeerticket of pendelbusticket? Haal die nu nog in de ticketshop.

Fotograferen: vergeet je fotopas niet af te halen

Fotograferen met een camera met verwisselbare lens kan alleen met een fotopas. Als je een fotopas hebt aangevraagd, ligt deze voor je klaar bij de infostand. Vergeet hem niet af te halen wanneer je aankomt.

Reis je met de pendelbus naar het terrein?

Reis je met de trein of parkeer je je auto op een van de P+R parkeerplaatsen? Op alle dagen rijden er pendelbussen vanaf Hillegom en Nieuw-Vennep. Van vrijdag t/m zondag rijden er ook pendelbussen vanaf Sassenheim en Voorhout.

Let op: op de P+R Nieuw-Vennep kun je 24 uur gratis parkeren. Vergeet niet je auto aan te melden bij het parkeerapparaat. Zoek je een P+R waar je het gehele weekend kunt staan? Kies dan een van de andere drie parkeerplaatsen.

Plattegrond en programmaboekje

In het programmaboekje vind je het blokkenschema van alle podia en meer suggesties over het programma. Je kunt voor een half muntje een gedrukt exemplaar kopen bij de infostand. Je kunt ook kiezen voor de digitale versies of zelf een versie printen. Alle mogelijkheden vind je in onze blog over het programmaboekje. Je vindt hier ook versies van de plattegrond.

Belangrijk: zorg goed voor jezelf

Een festival is heerlijk, maar in warmte kun je flauw worden. Vergeet niet goed te eten en te drinken. Op het terrein zijn er verschillende waterpunten waar je gratis water kunt tappen. Dit houdt je op de been en zo geniet je zo lang mogelijk van Castlefest!

Geniet van het feestje!

Bovenal: geniet! Dans, maak vrienden, deel mede, zing mee en maak prachtige herinneringen.

We kunnen niet wachten jullie weer te zien! Tot volgende week!

Foto door Coen Halmans

Bekijk ook