Blog

Castlefest 2024 Programmaboekje

Over iets minder dan twee weken is het zo ver: Castlefest 2024! Hieronder vind je het programmaboekje en de plattegrond in verschillende vormen. We hebben een kleurrijke versie om alvast door te bladeren en helemaal in de stemming te komen en daarnaast bieden we printvriendelijke plattegronden en blokkenschema’s om thuis te printen.

Net als vorig jaar zijn de kleurrijke programmaboekjes voor 1/2 munt te koop bij de infostand. We bieden het programmaboekje zoals altijd in het Nederlands en het Engels aan.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een app! Heb je ons blog artikel ‘Onze eigen Castlefest app’ daarover al gelezen? In de blog staat meer uitgelegd over de app en alle functionaliteiten. Je downloadt de app via de Apple App Store en de Google Play Store.

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.tmsqr.festival.castlefest

App Store: https://apps.apple.com/nl/app/castlefest/id6504490283

Bij de infostand

Natuurlijk kun je ons mooie programmaboekje op het festival zelf halen. Ze zijn bij de infostand verkrijgbaar voor een 1/2 munt.

Het digitale boekje

Hieronder kun je alvast lekker bladeren door het programmaboekje.

Voor het Nederlandstalige boekje klik je HIER.

Voor het Engelstalige boekje klik je HIER.

De losse plattegronden stonden al eerder op onze website. Je vindt ze hier: Nederlands en Engels.

De kwaliteit van bovenstaande boekjes is lager dan de gedrukte versies. De bestanden op hoge kwaliteit vragen tijdens de piektijden teveel van onze website. We verwijzen je graag door naar de infostand en onze app.

Printbare bestanden

Wanneer je liever niet op je telefoon leest, maar specifieke informatie bij je wil dragen, dan hebben we speciale printvriendelijke versies van onze blokkenschema’s en de plattegrond voor je. Deze uitgeklede versies bevatten weinig kleur en afbeeldingen. Zo kun je thuis precies de pagina's printen die je wil hebben zonder dat inkt op gaat aan versieringen. En zeg nou zelf: Het is toch handig om je eigen blokkenschema in te kleuren?

Blokkenschema’s Nederlands: Printvriendelijke blokkenschema's NL

Blokkenschema’s Engels: Printvriendelijke blokkenschema's EN

Plattegrond Nederlands: Printvriendelijke plattegrond NL

Plattegrond Engels: Printvriendelijke plattegrond EN

Het aanbieden van onze programmaboekjes op deze manier is voortgekomen vanuit onze aansluiting bij de Green Deal Circular Festivals. Hierdoor zijn we ons extra bewust van de invloed die wij hebben op onze omgeving en hoe wij onze voetafdruk kunnen verkleinen. Meer over dit initiatief lees je in in onze blog.

Bekijk ook