Bekijk de line-up

Medieval Catering

Je vindt Medieval Catering dit jaar met drie stands. Op donderdag kun je al terecht voor het heerlijke schepijs, de rest van de festivaldagen kun je aanmeren bij the Frying Dutchman en de dorst lessen bij Sinners & Saints.

Schepijs

In deze ijskoude kraam wordt men warm verwelkomt om een verrukkelijk bakje schepijs te komen halen. Op verzoek hebben wij voor de medeliefhebbers ons unieke mede-ijs, in verschillende smaken verkrijgbaar.
Dit ijs is gemaakt met echte mede, waarbij de alcohol behouden blijft en de authentieke smaak gewaarborgd is. 

De minderjarige ijsliefhebbers hoeven echter geen moment te treuren, want naast het alcoholische mede-ijs hebben wij ook een variërend assortiment aan ambachtelijk schepijs in bijzondere smaken. 
Ook hebben we milkhakes met een basis van alle ijssmaken die we hebben. Van een mede-milkshake tot een groene appelmilkshake! 

The Frying Dutchman

Kom aan boord van onze woeste zeemanskraam The Frying Dutchman. Hier voorziet onze bemanning uw gasten in de lekkerste hamburgers van het hele terrein, een heerlijk portie knapperige Piratenpatat, sappige kippenpootjes of heerlijke gebakken champignons.
Dus kom eens poolshoogte nemen bij het leukste schip aan wal

Sinners & Saints

Kom jij als zonderaar zinderen van een zalige zatmakendheid? Of heb jij liever hemelse heerlijkheden? Wij voorzien je graag van o.a. een lekker colatje, een heerlijk kopje koffie uit onze espresso machine, een koud biertje en zoete mede. Durf je het avontuur aan, vraag dan naar onze speciaal bieren en prosessie mede van de tap.

De hele dag staan onze barbengels voor jou klaar om je van een natje en een droogje te voorzien! Maar pas op! Het drinken is zo lekker, voor je het weet verkoop je je ziel nog voor een laatste drankje...

4 augustus 2022

5 augustus 2022

6 augustus 2022

7 augustus 2022

Website

Bekijk ook