Vrijwilligers

Algemeen

Meld je aan bij onze Vana Vrijwilligers familie

Hallo allemaal!

Helaas kon Castlefest in 2020 en 2021 niet plaatsvinden en dit is voor jullie en ons een groot gemis geweest. Voor de 2022 gaan we uit van een ongelooflijke editie en hebben jullie hulp daarom weer hard nodig!

Van 4 tot en met 7 augustus 2022 vindt de achttiende editie van Castlefest plaats in de tuinen van Kasteel de Keukenhof! Zoals ieder jaar hebben we flink wat vrijwilligers nodig, want zonder jullie hulp geen festival. Hoe krijgen we nu die fantastische sfeer als jullie er niet bij zouden zijn?

Hier een stappenlijstje om het inschrijvingsproces te verduidelijken:

  1. Alle inschrijvingen gaan via www.myvana.nl, ons fantastische internetsysteem. Als je hier een account aanmaakt, dan kan je jezelf inschrijven voor alle evenementen van Vana Events.
  2. Je krijgt een ontvangstbevestiging waarna ik je inschrijving in behandeling neem.
  3. Als ik genoeg inschrijvingen binnen heb om uit te kiezen gaan we rond de tafel zitten om de keuze te maken.
  4. Daarna wordt iedereen op de hoogte gesteld en krijg je te horen of je door de selectie heen bent. Of je nu bent geselecteerd of niet, je krijgt sowieso een mailtje. Ons mailen voor een update heeft dus weinig zin: zodra we eruit zijn hoor je het meteen.
  5. Je bent aangenomen als vrijwilliger en ontvangt uiterlijk twee weken van tevoren de laatste informatie.
  6. Laat de lol beginnen! (ehh het werk..)

Als je wil weten wat er zoal te doen is voor vrijwilligers op Castlefest, bekijk dan via de tabbladen de verschillende team mogelijkheden. Let goed op de data en de tijden: als je je inschrijft dan rekenen wij en je teamgenoten erop dat je er bent. Hier is veel van afhankelijk.

Het is mogelijk je voor meerdere teams in te schrijven; dit vergroot de kans dat we je kunnen toelaten, omdat we je wat flexibeler kunnen plaatsen. Geef hierbij in het opmerkingenveld ook vooral je voorkeuren aan. Mocht je zowel in de opbouw/afbouw willen helpen en ook tijdens het weekend in een ander team; geef dan even duidelijk in het opmerkingenveld aan dat het hier gaat om en/en en niet of/of.

Zijn er bijzonderheden waarmee ik rekening moet houden? Vergeet deze dan niet bij de opmerkingen te vermelden: omdat ik het nu van Frank overneem mag je ervan uit gaan dat ik (NOG) niet over zijn almachtige kennis beschik

Als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@castlefest.nl met je vraag, dan proberen we die zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alvast heel erg bedankt voor je inschrijving; we gaan er samen weer een fantastisch festival van maken!

Met vriendelijke groetjes,

Franca
Vrijwilligerscoördinator

De vrijwilligersinschrijvingen voor Castlefest 2022 zijn geopend vanaf
15 april 2022.

In de daarop volgende maanden verwerken we deze en maken we een selectie.
Je krijgt een mailtje
als je inschrijving is verwerkt.

We vragen je dus niet te mailen
voor een update:
zodra we eruit zijn hoor je het meteen!

Schrijf je in als vrijwilliger