Vrijwilligers

Algemeen

Meld je aan bij onze Vana Vrijwilligers familie

Hallo allemaal!

Van 1  tot en met 4 augustus 2024 vindt de negentiende editie van Castlefest plaats in de tuinen van Kasteel de Keukenhof! De Castlefest vrijwilligersfamilie is uniek en daar zijn wij trots op. Zonder jullie kunnen we deze droom ten slotte geen realiteit maken.

Elke editie van Castlefest worden wij bijgestaan door zo’n 700 fantastische vrijwilligers. In de meer dan 30 verschillende teams maken zij elk jaar nieuwe vrienden en dragen zij bij aan alles wat ons festival zo bijzonder maakt.

Wil je dit ook ervaren? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger. Of je nu voor het eerst meedoet of al jaren meedraait: lees via de tabbladen de verschillende teamomschrijvingen goed door. Let ook op de data en de tijden: als je je inschrijft dan rekenen wij en je teamgenoten erop dat je er bent. Hier is veel van afhankelijk. Slechts een gedeelte van de aangegeven tijd komen is helaas niet mogelijk. Hou er rekening mee dat de werkdagen doorgaans 8 uur lang zijn, maar dat we er ook alles aan doen om je genoeg van het festival te laten genieten.

Het is mogelijk om je voor meerdere teams in te schrijven; dit vergroot de kans dat we je kunnen toelaten, omdat we kunnen kiezen in welke van deze teams we je plaatsen. Geef hierbij in het opmerkingenveld ook vooral je voorkeuren aan. Mocht je zowel in de opbouw/afbouw willen helpen en ook tijdens het weekend in een ander team; geef dan even duidelijk in het opmerkingenveld aan dat het hier gaat om en/en en niet of/of.

Hier een stappenlijstje om het inschrijvingsproces te verduidelijken:

  1. Alle inschrijvingen gaan via www.myvana.nl, ons vrijwilligersinschrijfsysteem. Als je hier een account aanmaakt, dan kan je jezelf inschrijven voor alle evenementen van Vana Events.
  2. Je krijgt een ontvangstbevestiging waarna ik je inschrijving in behandeling neem.
  3. Als ik genoeg inschrijvingen binnen heb om uit te kiezen ga ik met de coördinatoren overleggen wie we waar toelaten
  4. Daarna wordt iedereen op de hoogte gesteld en krijg je te horen of je door de selectie heen bent. Of je nu bent geselecteerd of niet, je krijgt sowieso een mailtje. Ons mailen voor een update heeft dus weinig zin: zodra we eruit zijn hoor je het meteen.
  5. Je bent aangenomen als vrijwilliger en ontvangt uiterlijk twee weken van tevoren de laatste informatie.
  6. De voorpret om samen te werken aan het prachtige Castlefest kan beginnen!

Zijn er bijzonderheden waarmee ik rekening moet houden? Vergeet deze dan niet bij de opmerkingen te vermelden. Als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@vana-events.nl met je vraag, dan proberen we die zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alvast heel erg bedankt voor je inschrijving; we gaan er samen weer een fantastisch festival van maken!

Met vriendelijke groetjes,

Franca de Vrind
Vrijwilligersbeheer

Foto's door Hans Glaudemans fotografie.

De vrijwilligersinschrijvingen
voor Castlefest 2024 zijn geopend vanaf 2 januari om 15:00 uur.

In de daarop volgende maanden verwerken we de aanmeldingen en maken we een selectie.
Je krijgt een mailtje als je inschrijving is verwerkt.

We vragen je dus niet te mailen
voor een update:
zodra we eruit zijn hoor je het meteen!

Schrijf je in als vrijwilliger