Verblijf

FestiTent

Kamperen zonder sjouwen

Ook in 2024 bieden we jullie weer de uitgebreide opties van FestiTent bij verblijf op de Castlefest Camping. Meer over de camping zelf en de geldende regels, vind je op deze pagina.

Verblijf jij tijdens Castlefest op de Castlefest Camping, maar heb je geen zin om allerlei zware kampeerspullen mee te sjouwen? Met FestiTent hebben wij dé oplossing: zij verhuren kant-en-klare kampeerplaatsen op onze camping. Vergeet het gedoe op de parkeerplaats, het gesjouw aan de ingang, het gepuzzel met je tent.

Breng enkel nog je ‘festival essentials’ mee en geniet vanaf het eerste moment van jouw festivaltrip, lekker Easy en Relaxed! Zelfs als je pas laat kan inchecken lig je gegarandeerd op een leuke kampeer-spot.

Verschillende niveaus van gemak

Festitent biedt verschillende opties van één, twee of vier personen per tent. Naast de FestiTent zelf heb je ook de optie om (een deel van) je slaapspullen klaar te laten leggen. Deze opties zijn:

Dark Mode

Ook kun je bij een aantal tenten kiezen voor Dark Mode. Deze tenten zijn verduisterd waardoor jij ‘s ochtends lekker kan blijven liggen terwijl de zon al op is. Alle Festitenten voor 1 persoon zijn in Dark Mode.
Bij de volgende tenten is ook te kiezen voor Dark mode:

  • Festitent Easy-Relax voor 2 personen
  • Festitent Easy-Relax voor 4 personen

Je boekt een FestiTent via onze Ticketpagina
Let op!
Je kunt een FestiTent alleen gebruiken in combinatie met een geldig campingticket.

Je haalt je Festitent en camping tickets in onze ticketshop:

Tickets

Tickets