Verblijf

FestiTent

Kamperen zonder sjouwen

Ook in 2023 bieden we jullie weer de uitgebreide opties van FestiTent bij verblijf op de Castlefest Camping. Meer over de camping zelf en de geldende regels, vind je op deze pagina.

Verblijf jij tijdens Castlefest op de Castlefest Camping, maar heb je geen zin om allerlei zware kampeerspullen mee te sjouwen? Met FestiTent hebben wij dé oplossing: zij verhuren kant-en-klare kampeerplaatsen op onze camping. Vergeet het gedoe op de parkeerplaats, het gesjouw aan de ingang, het gepuzzel met je tent.

Breng enkel nog je ‘festival essentials’ mee en geniet vanaf het eerste moment van jouw festivaltrip, lekker Easy en Relaxed! Zelfs als je pas laat kan inchecken lig je gegarandeerd op een leuke kampeer-spot.

Verschillende niveaus van gemak

Festitent biedt verschillende opties van één tot vier personen per tent. Naast de FestiTent zelf heb je ook de optie om (een deel van) je slaapspullen klaar te laten leggen. 

Dark Mode

Daarnaast is er dit jaar bij de tenten voor één persoon en de Easy - Relax opties voor meerdere personen ook een Dark Mode beschikbaar. Deze tenten zijn verduisterd waardoor jij ‘s ochtends lekker kan blijven liggen terwijl de zon al op is.

Je boekt een FestiTent via onze Ticketpagina
Let op!
Je kunt een FestiTent alleen gebruiken in combinatie met een geldig campingticket. Op dit moment zijn campingtickets uitverkocht en is het niet mogelijk een FestiTent te boeken in onze shop. Heb jij al een campingticket, maar wil je nog een FestiTent bijboeken? Stuur ons dan een e-mail.

Heb jij al een campingplek maar wil je graag alsnog een FestiTent? 

Stuur ons een mail met je bestelnummer.