Verblijf

Camping

Pitch die tent!

De Castlefest camping bevindt zich aangrenzend aan de parkeerplaats.

Tickets 

Ticket voor de Castlefest camping zijn alleen verkrijgbaar tijdens de voorverkoop! Bij de kassa worden er geen campingtickets meer verkocht. Zie deze pagina voor een overzicht van de verschillende soorten tickets. Om op de Castlefest camping te verblijven heb je een Castlefanatic ticket inclusief camping toegang nodig. 

De Festitenten bevinden zich ook op het campingterrein. Dit betekent dat je deze ook alleen kunt gebruiken wanneer je een Castlefanatic ticket inclusief camping toegang hebt.

Kom je met de auto? Dan heb je een parkeerkaart voor alle dagen nodig.
Update: De parkeerkaarten voor alle dagen zijn uitverkocht. Via het resell platform kun je tickets overkopen van andere bezoekers. 

Check-in

Inchecken voor de camping kan op donderdag tussen 10:00u en 23:59u bij de ingang van de camping. Vanaf vrijdag kan je hiervoor tijdens de openingstijden van het festival terecht.

Stappen check-in:

 1. Je komt met de auto of pendelbus aan op de algemene festival parkeerplaats.
 2. Je loopt met je kampeerspullen naar de camping. 
 3. Bij aankomst check je in. Je laat je campingticket scannen en krijgt een polsbandje en een vuilniszak.
  Is je vuilniszak vol? Dan krijg je bij de campingreceptie een nieuwe. Zo houden we samen de camping schoon.
 4. Vervolgens loop je naar de kampeervelden en kun je je tent opzetten.
 5. Genieten!

Faciliteiten

Veldindeling

De kampeervelden zijn verdeeld in vakken, Plaats je tent zo efficient mogelijk want de ruimte is beperkt. 
Partytenten, luifels en vlaggenstokken zijn niet toegestaan in verband met veiligheid. De grootte van je tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt.

De camping is een stiltegebied, de Party Area bevindt zich dit jaar op het festival terrein bij Woodland Village.

Stroom + kluisjes

We hebben op de festivalcamping geen elektriciteit beschikbaar. Wel zijn er kluisjes te huren voor het bewaren van spullen. Een deel van deze kluisjes is voorzien van een oplaadpunt voor je mobiele telefoon. 

Water

Bij de douches kan je een (aangegeven) drinkwaterpunt (kraantje) vinden. Drinkwaterpunten zijn aangegeven door middel van een bordje. Zonder bordje is het geen drinkwater. Het water uit de wasbakken bij de toiletten is geen drinkwater.
Ook bij de kookzone is een drinkwaterpunt beschikbaar.

Personen met een beperking

Onze camping is helaas minder geschikt voor personen met een fysieke beperking. Er zijn geen speciale faciliteiten aanwezig. Zie deze pagina voor een overzicht van campings in de buurt.

Ontbijt service

Voor campinggasten is er ieder jaar een speciale ontbijtservice. Je kunt er terecht voor koffie, thee, verse sapjes, belegde broodjes en meer.
De ontbijtservice is open van 7.00u tot 10.00u op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Zo kun je als campinggast je dag starten met een vers ontbijtje. 

Meer details over de ontbijtservice van dit jaar zal te vinden zijn op de line-up pagina onder de categorie 'Catering'.

Kookzone

Koken is toegestaan op de daarvoor ingerichte kookplaats op het campingterrein en alleen met behulp van type C206, CV300 Plus of CV 470 Plus gasflessen. Hier staan tafels waar je je eten op kunt bereiden en is een wateraansluiting aanwezig. Ook hier is géén stroom.

Openingstijden

De camping opent op donderdag om 10:00u en sluit maandag om 10:00u. Laat de camping netjes achter en we zien graag volgend jaar weer terug!

Campers, caravans en vouwwagens

Tijdens Castlefest 2024 is het mogelijk om met een camper,caravan of vouwwagen te verblijven op de Castlefest Camping. Om hier gebruik van te maken heb je naast je Castlefanatic ticket inclusief camping toegang ook de camper/caravan toeslag nodig. Ook deze is te vinden in de ticketshop. 

Voor de campers/caravans geldt: 

 • Je kunt alleen gebruik maken van een camper/caravan plaats, als je in het bezit bent van een 'caravan/camper toeslag' ticket.
 • De camper of caravan mag maximaal 6 meter lang zijn (inclusief dissel)
 • Er mogen geen voortenten of luifels worden opgezet
 • Geen gas(fles) in de wagen
 • Stroomverbruik van maximaal 750W

Heb je geen zin om met je tent te slepen, maar wil je wel graag op de Castlefest Camping staan? Kijk dan eens bij de Festitent.

Campingregels

 • Bezoekers van de Castlefest Camping accepteren de beperkingen van een festivalcamping. Hoewel er te allen tijde medewerkers van Vana Events aanwezig zijn op het campingterrein, neemt Vana Events geen verantwoording voor schade, diefstal of verlies van eigendommen. Kampeerders jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.
 • Op de parkeerplaats opgehaalde glazen flessen en eventuele (LARP)wapens die je als onderdeel van je kostuum hebt meegenomen zijn op de camping niet toegstaan. Je kan deze bij de ingang van de camping tijdelijk in bewaring geven in de wapenkluis. Gasflessen en andere niet op de camping toegestande voorwerpen worden niet door ons bewaard.
 • Koken is alleen toegestaan op de daarvoor ingerichte kookplaats op het campingterrein en alleen met behulp van type C206, CV300 Plus of CV 470 Plus gasflessen. Het gebruik van andere typen gasflessen of (wegwerp)barbeques of het koken buiten de kookplaats is op last van de brandweer ten strengste verboden.
 • Hou rekening met je buren. Zet je tent niet in die van een ander en probeer na 23:00u zo veel mogelijk stil te zijn op de kampeervelden. Partytenten en andere grote bouwsels zijn niet toegestaan. De grootte van je tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. 
 • Een hulphond moet duidelijk als zodanig herkenbaar zijn, bij voorkeur met hesje of deken. Er kan worden gevraagd naar een hulphond certificaat. Hulphonden dienen buiten het campingterrein te worden uitgelaten. 
 • Afval dient netjes opgeruimd te worden in de afvalzak die je krijgt bij aankomst. Afvalzakken kun je kwijt in de daarvoor bestemde containers. Een nieuwe afvalzak kun je ophalen bij de campingreceptie of de infostand bij de hoofdingang.
 • De camping is onderverdeeld in vakken waar je je tent kan plaatsen. De brandgangen die zich tussen afgbakende vakken bevinden, dienen ten allen tijde vrijgehouden te worden. Tenten die zich in de branggangen bevinden, worden onmiddelijk verwijderd door de organisatie.
 • Het is niet mogelijk om met de auto op het campingterrein te komen. Auto's, busjes, fietsen en motoren kan je op eigen risico parkeren op de parkeerplaats. Overnachten op de parkeerplaats is verboden.
 • Er zijn geen voorzieningen voor personen met een fysieke beperking aanwezig op de festivalcamping. Vanwege de afstand tot de parkeerplaats en de kwaliteit van de kampeervelden raden we mensen met een fysieke beperking af om van de camping gebruik te maken.
 • Niet toegestaan op de camping: 
  open en gesloten vuur (rookwaren zoals sigaretten, kaarsen, fakkels, waxinelichtjes, barbeques, vuurpoi, vuurspugen, wierrook), gasflessen (m.u.v. wegwerpbusjes C206, CV300 Plus en CV470Plus), (LARP)wapens, drugs, glas, versterkt geluid, generatoren, dieren (m.u.v. duidelijk herkenbare hulphonden), uitdelen of verhandelen van flyers en ander (promotie)materiaal en alle voorwerpen waarover de organisatie ter plekke beslist.
 • De organisatie behoudt zich het recht om zonder teruggave van gelden iemand permanent van de camping te verwijderen.

  Boek nu je tickets inclusief campingtoegang!

  Openingstijden Camping

  van donderdag 10:00u tot maandag 10:00u

  Tickets

  Tickets