Bekijk de line-up

Irdorath

Spring op de vleugels van de Draak en bezoek de duistere en spannende wereld van Irdorath

Dit muzikale project uit Wit-Rusland creƫert haar eigen muzikale wereld: nobel en wild, duister en spannend, vol met Slavische folklore, echoes uit de Middeleeuwen en folk invloeden uit verschillende landen. Nu toert Irdorath door Europa, klaar om nieuwe gebieden te veroveren met hun show.

De show van Irdorath is opgebouwd uit zowel krachtige muziek als een krachtige visueel voorkomen. Het geluid is gebaseerd op woeste middeleeuwse doedelzakken, een krachtige dubbele drumset, het bijzondere geluid van een draailier, cello en bouzouki, evenals onvergetelijke stemmen. Vanuit het visuele oogpunt wordt dit aangevuld met de bijzondere verschijningen van de muzikanten en grootse stage decoratie (zoals de drie meter hoge drakenvleugels).

Irdorath is een ervaren team, in staat om zelfs op grote rock festivals een krachtig geluid van akoestische instrumenten te maken. Irdorath is niet in een muziek genre te vangen, niet alleen middeleeuws, maar ook invloeden van metal, gothic, fantasy ethno en wereld muziek. 

De afgelopen jaren heeft de band zich ontwikkelt van het spelen op de Wit-Russische straten tot een platencontract bij een Duits label, drie albums op hun naam (Ad Astra, Dreamcatcher en Wild), verschillende muziek videos, shows op grote festivals, tours en het continu ontwikkelen van hun eigen unieke stijl. En dit is pas het begin...

Irdorath wordt sterker en sterker en mikt nu op centraal Europa terwijl ze bezig zijn met een groot muzikaal project gebaseerd op de Wit-Russische mythologie. Irdorath blijft altijd op zoek naar avontuur: op de vleugels van de draak, op weg naar de sterren!

5 augustus 2021
Meadow stage

6 augustus 2021
Meadow stage

Website

Bekijk ook