Bekijk de line-up

Nobody's Wolf Child

De roedel roept je

In januari 2022 maakte Nobody's Wolf Child een onuitwisbare indruk met de release van hun debuutsingle, "The Fall", een cinematografisch meesterwerk dat door BBC Introducing werd geprezen als "Full iMax". Sinds dat impactvolle debuut heeft de mysterieuze muzikale verschijning het publiek getrakteerd op nog 8 singles. Hiermee hebben ze een wereldwijde fanbase weten te boeien die staat te popelen om werelden te verkennen die verder gaan dan het zichtbare, erkennend dat de wereld die we waarnemen slechts een fractie is van de wereld waarin we leven.

Met een geluidsspectrum dat resoneert bij liefhebbers van Dark Folk, Avant-Garde Pop en Dark Electronic Music, maakt Nobody's Wolf Child zich op om in 2024 podia in het VK en daarbuiten te betreden. Met de belofte van een meeslepende en visueel verbluffende ervaring, plant Nobody's Wolf Child om zowel trouwe roedelleden als nieuwkomers te boeien met een live optreden met een mix van uitgebrachte en onuitgebrachte nummers.

De muzikale reis eindigt niet op het podium; 2024 belooft een veelheid aan releases, waaronder een folk-geïnspireerde EP, Hollywood-geïnspireerde cinematografische platen en meer. Elke productie is vervaardigd met de weelderige landschappen die Nobody's Wolf Child naadloos in haar muzikale tapijt weeft. In het hart van het verhaal van Nobody's Wolf Child ligt de kroniek van het Wolf Child zelf - een raadselachtige figuur wiens aardse of spirituele aard gehuld blijft in mysterie. Vergezeld door unieke metgezellen, elk met hun eigen persoonlijkheden en verhalen, ontvouwt haar Hexologie, die begon met de debuutsingle "The Fall" en de immens populaire "The Devil’s Gold" omvat, het verhaal van haar reis naar de Menselijke Wereld. Van het genieten van zijn deugden tot het zien van zijn ware aard, steekt ze het metaforisch in brand en trekt zich terug in het bos, waar ze haar Wolf Companions ontdekt. Volgende platen bieden een perspectief op de Menselijke wereld vanuit het gezichtspunt van haar spirituele metgezellen.

De invloed van Nobody's Wolf Child strekt zich wereldwijd uit, met haar roedel die zich over de wereld verspreidt en fans verzamelt uit diverse hoeken van de wereld, en verschillende folklore verenigt. Bekend om haar wilde visuals, is Nobody's Wolf Child een favoriet geworden onder onafhankelijke blogs. Nu de roedel snel groeit, zijn dit ongetwijfeld de vroege dagen voor Nobody's Wolf Child, wat een boeiende reis belooft voor muziekliefhebbers over de hele wereld.

2 augustus 2024
Village stage

Website

Bekijk ook